510 cupcakes te koop!

Vandaag ga ik leuren, leuren met cupcakes. De hele week lang, of tot ze op zijn. En ik moet dat gelukkig niet alleen doen. Familie, vrienden, collega's, collega's van familie, vrienden van familie, familie van vrienden,... iedereen springt in de bres! Echt mooi om te zien :-) 

Alvast wat foto's van afgelopen zondag toen we met z'n vieren (m'n zus, een vriendin, een collega op afstand en mezelf) aan de marathon van 510 cupcakes bezig waren. Het bakken liep perfect, dankzij een 'Never FAIL' recept van Nigella Lawson, hier te vinden: http://www.nigella.com/recipe/recipe_detail.aspx?rid=226 

Wie er nog eentje wil, moet snel zijn! Stuur mij een mailte op marlies_deforche@yahoo.com & we spreken iets af. Voor 2,5 euro heb je er al eentje, en ze zijn SUPER-lekker! Neen, da's gene zelfstoef, het is van horen zeggen :-)

PS/ Big THANKS aan alle mensen die meegeholpen hebben aan deze marathon, met in het bijzonder mijn zus Karlijn en vriendin Barbara die van 10 tot 22u hebben gezwoegd! Kudos!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Typ de code over om spam tegen te gaan.

Reacties

Véro

't is waar, superlekker!

ilovethevegas

kick poverty's butt!
you'll do great.

Maar nu iets anders: cupcakes. meer.

marlies

@Véro: Merci, gij zijt de max!

@ilovethevegas: Zonet een nieuwe batch van 147 gemaakt, maar zowat 90% ervan is al spoken for. Joy voor mij, not so joy for you ;-) Maar als er vrijdag toch over zouden zijn, kom ik nog even langs.

Anneleen Deforche

Bij mij kon je de eieren gratis krijgen...ideetje voor de volgende keer!! Npg meer opbrengst voor die kids é!!
Grtjes!!

Marlies Deforche

Name: Marlies Deforche
Leeftijd: 39

Was vrijwilliger bij Lwengo Nakyenyi van 24 okt 2011 tot 18 nov 2011

Was vrijwilliger bij Palm Tree van 16 aug 2010 tot 11 sep 2010